Monday, August 22, 2011

HaRi LaHiR YaNg Ke 20 TahUn.. ^_^

assalamualaikum...

yaa semalam 22 Ogos 2011 .... telah genap la umur aku 20 tahun......moga-moga hidup ku didunia mu ini YA ALLAH diberkati mu alhamdulillah....aku bersyukur kepada mu , kerana telah memberi aku peluang sekali lagi melihat dunia mu ini... syukur sangat-sangat...

dalam masa yang sama .. terima kasih juga kepada rakan-rakan...sanak-saudara, keluarga yang masih ingat hari lahir ku ini terima kasih sangat-sangat...selagi hayat ku masih ada aku tetap kan terus beramal kepada mu... insyaallah...

hurm...terharu btol hati aku bila dah masuk umur 20 tahun nie... maka dengan umur yang sudah meningkat.. perangai pon kena lah berubah...matang la sikit kan...orang selalu cakap aku nie still lagi nampak macam budak-budak....hurmm aku pon akan selalu dengar cakap ayah dan ibu... aku akan jaga adek-adek aku sampai la mereka dah besar...walupon ibu cakap aku mcm mak tiri ja dalam umah bila mengasuh adek-adek...tapi hati ku tetap sayang dekat mereka... bialaa mereka tidor jaa dan aku tgk muka diorang menitis sekali lagi air mata ku tiba-tiba... x tahu la pulak kenapa timbul perasaan yang mcm tu...yaaa mmg aku x leh lari dari kenyataan yang aku btol-btol sayangkan mereka (adek-adek)...mereka tetap dekat hati aku...kakak janji jugak dekat ayah dan ibu.. kakak x kan marah-marah adek-adek dah... law nk marah pon berpada-pada ^_^

ibu...ayahh... kakak janji akan jaga diorang... akan jaga mcam mana ayah ngan ibu jga kami dulu...mesti ayah dan ibu dah banyak bersbar dengan  perangai kami semua kan... maaf kan kami jika kami selama nie penah membuat hati kalian terguris kerana parangai, or kata-kata kami..... maaf sangat-sangat... kami semua anak-anak ayah da ibu sayang sangat-sangat dekat ayah dan ibu taw... jangan isaw kami akan jaga ayah dan ibu juga mcm ayah dan ibu jaga kami... insyaallah dengan izin ALLAH....

sayang semua.. sayang family...kawan-kawan,, sanak-saudara... hikhik love u all muahhhhxx!!!


Saturday, August 20, 2011

kurung moden kain sari ^_^ nice what..

haaa baju raya da siap.. ibu tempah dekat kawan dye.. serius sebelum nie.. mmg x tahu ibu beli kain jenis apa... mmg agak suprise la jugak...tertunggu-tunggu hari demi hari minggu demi minggu akhirnya baju da siap...

time tu baru balik keja heran guk ada beg plastik atas katil.. try tgk rupa-rupanya baju raya untuk tahun nie punya.. bila di lihat-lihat,, saya nampak kain tue macam pelik sikit... tgk lagi.. "urmmm kain apa lah ibu aku nie beli ehh ???" ... pastue pegi tanya ibu.. ibu cakap tue kain sari.. kawan ibu beli dekat india.. serius aku terkejut aku cakap "alaa bu... x cantik laaa macam apa jer bila pakai" ibu cakap la " try la dulu baru komen" ... aku pon try ja la... hurmm muat  pulak tu hurmm sedap gak bila pakai...
 saya cakap dekat ibu " terima kasih bu sbb belikan saya baju yang cantik nie" sambil tersenyum panjang hihik

rupa-rupanya kain sari nie jugak ley buat baju kurung ehh.. mmg pelik bila dengar.. tapi bila dah siap wow meletup gak la.. x da la meletup sangat-sangat... meletup untuk saya ja lah hahahha...TERBAIK!!!!
tapi... haaa ada tapi lagi... baju dah cantik tapi tuan yang pakai tu x berapa nak cantik macam mana?? huhuh

x pa x pa kita kena bersyukur apa yang kita ada btol x??? alhamdulillah.. syukur ^_^

kek lapis..

puasa dah nak abess dahh..

hurmm sekarang nie sibuk dok tolong ibu buat kek lapis... penat gak sbb banyak.. tapi penat lagi ibu sbb dia yang banyak wat keja berbanding saya...sbb nya saya cuma mesin adunan ja hahahahaha.. yang len ibu buat.. bukan x reti nk buat.. law untuk makan sendiri buleyy la nak buat..nie untuk orang buat tempahan.. takot x sedap pulakk...so... baik kita serahkan kepada yang pakar jer kan huhu.. Ibu Anda mmg TERBAEK!!!... sayang ibu muahmauah...

haaa...dalam masa yang sama saya jugak dapat komisen dari ibu sbb tolong amik oder dekat kawan-kawan huhu tapi RM 1 jer untuk setengah kilo.... huuuuu  x pa la janji dapt guk dari x dapat tol x...??

dekat bawah nie dalah hasil kek lapis yang telah dibuat... :)




haaaa... nampak sedap kan... yup-yup mmg sedap tawu...law nak nnty ley la oder di jamin sedap hiiihhi ..
amboi law sbb promo ni cepat sedia haa...

thankz for watchng my story yang x seberapa nak menarik nie huhu pelan-pelan belajar kan..


enfon ku

huaaaa... enfon ku sudah rosak laaa...huhu sampai ibu kata x payah lah bawak enfon tu buruk sangat dah....uhhuala bukan nya buruk mana pon buleyy pakai lagi..tapi kena jaga-jaga la sbb battery enset akan jatuh bila-bila masa saja..huuhuhu sian enfon kesayangan ku tu walupon paten lama .. dieba selesa dengannya..

soo.... untuk keselamatan enfon ku itu.. dieba dah balutkan nya dengan saltape.... hikhik.. mmg nampak daif sangat enfon tu.. tapi sayang punya pasai x kesah la macam mana pon.. law barang tu ley guna lagi.. bek kita guna sbaik-baiknya kan... biar sampai x ley guna langsung x pa.. saynag punya pasal kan2....

hari nie kebetulan saja jalan-jalan dekat alor setar....ibu nmapk enset nokia C3... murah mmg la murah tapi aku x bekenan sbb x dak 3G hihih "belagak" (muka nie nakal sekarang).......dieba sgup pakai enset buruk nie dari pakai C3.. ishish.. ibu cakap cukup bertuah ibu nak tolong belikan enset tu... dalam hati cakap laaa rugi btol aku ( di situ pon dah rugi ).........law aku tawu ibu nak belikan mmg rembat ja sebijik tadi walupon x berkenan dihati......
masa mula-mula ingat ibu soh guna wet sendiri tu yang x mau tu.. dah alang-alang nak beli kan.. beli yang canggih la haaaaa

huhu macam mana pon terima kasih ibu sbb sudi nak belikan untuk kakak...tapi kakak nk enfon jenis lain x reti la guna Nokia... =p

tempat kerja baru

assalamualaikum ...... 


hye.. lama dah x update blog niee... maklum lah bz sekrang nie x sempat nk bukak blog...
hurm nampak nya blog saya dah cantik sikit dari dulu penat saya try sana sini nk bagi nmpak cantik huhuhu.. thank dekat @arina coz sbb dye punya blog la jadi inpirasi saya sbb blog dye menarik kot hikhikhik..


since sekarang saya dah bertukar tempat keja.. masuk opiss pulakk sekarang nie huhu menarik-menarikk !!!....
banyak cita saya nak kongsi.. dari saya seorang gadis petronas sekarang saya kerja dalam opis..
macam mana pon saya masih merindui petronas crew huhu..asa mcm nak keja balik situ pon ada seronok sangat-sangat..gpon masa saya dekat situ... saya keja sebulan saja nthen dapat oferr kerja dekat opis apa lagi nak sangat-sangat la dah bodang saya.. saya kerja dekat SRI MANAGEMENT CONSULTANTS  sekarang.. huhu mmg terbaik la.. masa mula-mula masuk mmg bodo giler x taw nk wat kerja.. blurr seketika pelan-pelan di ajar alhamdulillah saya dah ley buat kerja tapi masih lagi dalam bimbingan la ehh.. 


first masuk tu mmg pening lohh nak buat kerja-kerja tu semua sebub x tawu mcm mana diowg nak... balik dari keja tu terus tido la... sakit kepala tahap mmg x ley nk gtaw lah huhu... hikhik tapi dah lama-lama.. selesai masalah yang x taw buat keja.. dan buleyy dah wat keja sekarang nie tanpa saket kepala. ish..ish..ish.. mmg x tahan btol badan saya nie..x kuat.. tapi belagak kuat hihi 


thankz sgt2 kakak-kakak yang kerja dekat situ... sebub diorang dah banyak membantu saya terima kasih taw...harap-haap kasih ku diterima kan hihihihihi.. keja dalam opis nie mmg seronok.. tapi banyak benda kita kena tawu.. dan yang pastinya kena banyak bersabar.... kat mana-mana pon kita kena belajar besabar dengan sikap semua orang..


sekarang nie alhamdulillah saya dah dekat 3 bulan kerja dekat situ...seronok sangat-sangat sebub dapat belajar benda baru dekat situ..









Sunday, June 26, 2011

memori bersama ^_^









nie semua antara kenangan aku masa aku praktikal... dulu... huuuu 
diowg bawak aku pegi jalan-jalan holiday dekat pagkor wew serius best... aku x kan lupa kenangan manis aku bersama mereka... walupon sesaat  dua sikit pon aku  x kan lupa...
hanya kenangan ini yg akan bawak aku pegi.....terima kasih semua sbb beri sokongan dekat diba selama nie.... dan terima kasih jugak sbb trima dba seadanya... tahan nagan kerenah dba dan x jemu untuk layan dba...
law ader dba wat salah selama nie apunkan dba yepp sbbb kenanagan dba bersama di SSm x akan hilang n x kan luput dlam ingatan selamanya

gunung kinabalu..

bila orang nyanyi or ckap sai gunung kinabalu nie... hati aku tergedik-gedik tercarik-carik....bila ja tnjuk pic gunung tu hati aku tiba-tiba ja jadi hiba mcm nak nagis pon adaa... 


wahh indah sggh ciptaanNYA di dunia ini.... kita patut bersyukur .......malah hati aku pon berbisik untuk pasang niat nk pegi sana teringn sangat2.. serius sabah telah manabat hati ku untuk menjengah kaki ke sana... insyallah ada rezki aku akn sampai jua di sana...


ngee~~ mgkin juga ngan bakal suami aku nnaty sapa tahu kan... kita yang merancang tuhan yang menetukan...


semua org ckp pegi dekat  gunung tu hati kita akan tenaang melihat keindahan ciptaaNYA... sbb tu aku teringn sangat2 nk pegi...


dalam tv ari tu time tu dekat umah ADIRA Af x silap aku... dia tnjuk yg umah dye tu btol2 mgadap gunung kinabalu... cantikk sgt masa tu aku tgkk indahhh.. ngan kabus2 tu sejukk jer wew  serius bestt..




haaa nie la dia gunung kinabalu cantik kann..^_^

x faham!!

hurmmm nape tiba2 tanya mcm tu??? yaaa kita ni mmg kawan besa pon dan x lebey dari tu ponn ... nape perlu dipersoalkan????

aku msj mcm tu bkn tanda nya ku suka or ada hati dekat u.... sooo jgn la salah fahamm... atau u ada cer yg x sedap di dgar dari pendengaran u tu??? law ada just gtawu i ka kan apa ssh....

i x penah nk pk buruk tentang u.. u nk buat apa pon u punya suka la... bukan i ada hak nk halang u...
"WE AR FREND ONLY NOT MORE THAN THAT OK!!"

law ada yg x kena u just mention me n i nk tahu hujung pangkal nya ... yang u nk panas napa??? len kali buat soal edisi siasat dulu.... ok my frend :))

Sunday, June 5, 2011

budak nakal


 haaaa nie antara kawan-kawan aku yang boleh digelar nakal gakk laa.. tapi dalam hati kami masih ada taman la huhu...kami nakal lawak-lawak ja pon comel2 mcm kanak-kanak ribena hehehhe


i like2 pic nie di ambil time kami sudah pegi makan  ngan bos time nie ngah rotate keja laaa....sambil tu pose2 la dulu ngada2 kan... smbil-sambil merapu ... gelak... mkan aiskrim yag kitaorg beli dekat D"Dapur ibuku.. ehh silap2 yg beli tu cuma dayah sowg ya kami ja melebih dok kacau2 dye huhu...


mcm na pon korang semua mmg kawan-kawan sejati aku moga hubungan kita berkekalan ya sampai bila-bila insyallah  ... doakan laa....

afrina


 nie anak angkat aku afrina  hihii EN.Padil sori ehh nie ank dba jugak ehh huhuh pinjam sat nooo shee so cute i like to take pix too nice Muahmuh syg dek na uhuh ....masa mula nk dukung dia fuhhh!! mmg peant gak la berat kot... chuby2 alaaaa tomey bby nie ...... nnty ada masa nnty ak nk pi dekat die lagi la nk pegi lepas rindu hihih time dye bby x beranie nk dukung sbb tecik lagii sekarang da besar sikit ok laaa aku nk pegang x der la isaw sgt kan yer la ank owg kan mn leyy dok wat pandai2 ngeee... nnty law ak da kawen nnty ak nk ank comel n tembam2 mcm nie gak la gebu2 wow  ihih berangan x mau mau ngeee.. nnty teringin gak la nk ader bby twin wahahahaha berangan jauh jer ka nie kan jeng2... mmg terbaik laa




ok lah setakat nie ja ak citer sai afrina nnty ader citer n pix baru ak akan cita n uplod dekat sinie syunk bby tomey2 nie muahmauah ^_^

makan-makan

hari tu kami beruntung sangat-sangat coz bos belanja kitaorag makan aumm sedap kot ... restoren D' Dapur Ibuku menjadi pilihan... hari tu org yg keja x cuka jadi masing-masing kena la rotate untuk bagi semua merasa wow... syok ak law bub mkn i like laa tenkiu  Boss !! ^_^

ari tu tanpa segan silu kami makan bagaikan keluarga sendiri manis sunggah kenangan itu tersemat dekat kepala ak sekarang itu adalah salah satu memori indah semasa aku bekerja disana memang Terbaik la x sia-sia... 

dengan rakan-rakan yang perlbagai ragam dan latah nya mmg ceria laa x der nya nk suram-suram nie... ceria mcm kanak-kanak tadika pon ada semua nya Terbaik laa... korang semua laa kawan-kawan aku.... walupon aku x ramai kawan ngan ada nya diowag disisi aku....ak x pernah rasa sunyi segalanya cukup sempurnaa di mata 



ini lah kenangan sepanjang kami bersama semua nya sentiasa gila camera huhu ^_^ syg korang semua 

Tuesday, May 24, 2011

malas

aiyakk malas nya nk update bz sngat2 sekang nieee... nnty la saye  update ehhh sye nk kumpul cerita bnayak2 dulu bnayak pekara yg menarik yg terjadi pada saya n kwan-kawan hikhik

Wednesday, May 11, 2011

merapu bersama kak tie hikhik

hari selasa ak keja petang chser ngan wan waduh2 x keruan da ka law ak berhadapan ngan dia waaaaaa tidak!!!! NO>> NO>> and No!
FULL stop x sgup ak wehh... bkn apa ak cuma kurang pahm sikit ja ngan pagai dye kejap ok kejap x penin ak dibuatnya kuang!!! lama2 ak pon KERo la mcm ginie waaaa tidakk...
pagi tu ak dpat calling dari dye gtaw kta dye demam.. so x dtg keja ak pon mula mgelabah la sapa la nk teman ak nnty... n then baru ak ingat ader kak tie wahhh lega sedia bila dgq nama kak tie hilang  semua nya asa x keruan.. ak lebeh suka law bersama kak tie dari wan haaa paham2 la napa huhuuhu....
berbalik isu tadi dah wan x dtg keja kami berdua pon merapu sampai x ingat dunia gak la huhu... ckp sai tu la sai ni la yang paling penting ckpa sai PJJ opss kalian jagan salah paham cause !!!!
PJJ is mean of  PAK WE JARAK JAUH !!!! awesome hahaha
merapu sampai tahap tu la kami hari tu sampai pukul 11 malam ....
walupon pada hari tu mcm2 kejadian yg berlaku kami ttp CERIA !!!!!
CHILL BeBEh!! yeowwww
nak dijadiak cita nie ak nie x ley tgk makanan bnyak depan mata aku nie kejo lapooo ja x abes2!!! haii mcm na nk kuruss... smapai kak tie pon terpengaruh ngan ak la mkn bnyak mlm tu huhuh cian kak tie sampai penin pala la hari niee .......law ak dok ngan dyah ak ley gak contrl sikit2 sbbb sian dekat dyah dia ckpa nk diet soo ak kena la hormat uhuh.. mcm kak tie tu x payah la diet segak dah mcm tuu.....!!! kak tie law kak tie baca nie mmg TERBAIK!!!! la huhuu mcm na pon dba ttp syg korang ehh  peace!!!
law ak nk cita sai apa yg berlaku pada hari tu mmg penah nk nulis nya so di pendekkan cita kes kami merapu tentang PJJ
mula nya kak tie tertnya2 ak nie PJJ ngan sapa.. so ak pon ngan mula selamba ak pon ckpa la pak we ak tu hanya ak ja yg kenal dia dia x pemah kenal ak lgsung.. msj pon dak ....jumpa apa tah lagii kak tie time tu kebingungan sudah baaaaaa......wah!! terlebeh suda hahha
n then ak pon ckp la yg FIZO OMAR tu pk we ak!!! weeeeeeeeeeee............ kak tie terkejut kbingunan time tu.... gelak sampai x ingt  custumer yg dtg kueng2!! lebeh2 pulak ak niee....jeng2!!!!
 kelakar gler law disaksikan sendiri kejadian malam tu.... law citer niee x baper nk suspen TEROK2 sgt  huhuhuh
so end of the story morry ak nie.... kami akn labelkan PJJ kepada sapa2 yg x dr pkwe mcm kami nie wahhh ye ye ooo jer kan huhuhu....
yehOOOooooo

ku ingin kamu....

Demi semua yang aku jalani bersamamu
Kuingin kau jadi milikku
Kuingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku

Kuingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Sentuhanmu
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernapas
Selama  masih di izinkan
Kuingin selalu menjagamu







Tuesday, May 10, 2011

bowling time!!!

haaa hari tu kitaowg pegi men bowling.... dlm pkol 5 lebey mcm tu la ...nk dijadikan cerita.......lepas ak blik ja kerja shif pagi pkol 3 ak tido jap letey besa la.....nama pon keja kan...tertido la kejap dah lpas asare bru nk kuaq gi men bowling ngan member2 len kan......kitaowg dicided tok bkumpul dekat ptronas la mcm besa..... bru kitaowg gerak sekali...wah  mmg best laaa.....pkol bape entah la ak x ingat,,,... ak da sampai dekat ptronas ley patah blik... pegi ley susu cair tok ibu wat kek adoi.... penat gak laa nk kena patah blik pulakkk... x per la lepas tu kita org gerak nek keta dayah pegi men bowling.....dyah , aku  dan akmal nek keta ngan dayh... kak tie nagn unie pulak merempit nek mto ego kak tie wow mengancam hahahahah........
nak dijadikan kesah.... setibanya dekat bowling kgr.....ayah dayah kol soh antaq keta balik sbb nk bwk pi mana entah...katanya blik tkar kereta laa... adoiii dyah ckp dua kali kerja pulak dibuatnya huhuhu........ak pon teman dyah blik lpas tngal akmal pi nek tmpat bowling dulu.... mulanya dyah ckp nk blik amik moto jer laaa... pastu ak pon kata ok jer... tb2 ak terpikir law ak ngan dayah nek moto.. kak tie ngan unie pon nek moto.. akmal mcm na ???.... lpas ka persoalkan dekat dyah ...dyh baru terperasan mmg kami gelak lepas tu mmg serius terlupa dekat dia sian btoll dekat akmal... dyah pon blik tkr kereta.... peugot... entah nk eja pon x reti uhuhu.... keta tu auto pulak tuuu.. dayah ckp dye x bapa nk cekap bwak keta tu tapi ak tgk besa jaa... dyah jagn la bt takot bwak keta tu nnty ak pon sama2 takot uhhu tapi ak x perlu isaw nek ngan dia sbb dye bwk keta ngan cekap huhu...
kami sampai lambat dekat tm[pat bowling tu tapi x pa diowg pon baru ja blik dari beli brang dekat the store jadi masing2 x der la yg tertinggal kan....kami pon berurusan ngan kak yang agak kerek sikit dekt kaunter tu poyo tol meluat gila tgkk buat dia tu mcm boss dok mrah owg x tentu pasl elayy kami x tkot laa. bt apa kami tkot x bt salah pon tpi dok mrah2 custmer kerek gila pompuan tuu..
tiba la adegan kami men bowling posing dulu apa2 hal pon hikhikhik.....syok la dpt men nagn diowg walupon kami emn pon x bape nk pandai sagt men enjoy2  BESTTTT percyalahhh....
TO PetronAS CREW love u aLL .........

panjat bukit ????

hari rabu ari tu first time ak beriya2 nk ikt  akmal gi pnjat bukit uhuhu...besala la ciwi x penah nk bt semua tu.. kononnya dgn pnjat bukit nie berat ak kian turun tapi sebaliknya la pulakk ishh hampeh tol ak nie huhu..... setelah jnji telah termaktub ak, dayah, n akmal pon dcct bkmpul dekt ptronas sebelum pegi pnjat bukit  belakang tu huhu.....
pegi dgn penuhg semangat ... tapi bila bru nek LIMA anak tangga dah pancit hahahah besa la enjin lama x race mcm tu la gilaa penat kot tu.... nek tngga dcekat bukit ytu bnayak kali gak la behenti kononnya nk teruskan tapi x sampai 5 minit nek  penat mcm nak mampus hahahahah ..... bila sampai dekat puncak tu kami bangga la ley sampai atas sekali tapi sentagah nyawa la gak... penat sgt ... rehat dekat puncak tu pon agak lama sampai ada sowg brader nie nek trun 2 kali la bru kami nk jalam ahhahahaha...
pastu kami pon nk dicided tok trun bru turn bape jer anka tgga berhenti lagi dekat pondok yu kononnya nk posing2 nk amik gambaq sbb tmpat tu cantik lama gak la bnhenti samkbil sembang-sembang menipu.... ngan tgk pemandangan yag INDAH wahHHh TERBAIK LAaa orang cakap =''= ngeeeee
pastu kami pon trun ke bawah ... amik masa gak la nk trun tu sbb tmpat tu tngga curam gak la... sampai ak nk terjatuh gak laa huhuh... macam na pon ak hepi sgt dpt kuaq ngan diowg ....sempoi habess kira ley masuk la law nk kwan tu .,..., 
SYG korang !!!


keja???

wah diam x diam lepas2 ja abes peksa ak terus keja seriuss masa mula2 masuk malu gila2 segan nk ckp.....first time keja ak keja shiff petng pkol 3 pagi sampai 11 malm wow....dasyat gakk... seronok dpt kawan2 baru....time msuk first day ak keja tu ak telah di bantu oleh akmal n dayah .....TOK GURU ak AKMAL ngeh2!!...... dia tu adk jer dgn ak baru pas SPM jer pon... tapi dah jadi tok guru  TARBAIK la huhu to DAyh lve u syunk kuang2!!!!...sampai saat ini kami rapat sekali....
                             DAYAH< AKMAL< KAK TIE<UNIE<INTAN< 


syg Korang bangat....... moga berkekalan la ehh....

Saturday, April 9, 2011

final exam!!!

wrghhh!!! exam dah nk dekat ak sempat lagi dok update blog nie pulak uhuhuhu...x per aku nie cuma nk hilangkan tension jer banyak baca jerrr....lama2 otang ak pon kiok jmcm tu jer huhuhu...exam nie ak nk mendoakan semua kwan2 ak dapat jwab dengan elok yer SEMOGA BERJAYA KAWAN.... kepada semua kawan la x der nyer nk pilih2 kawan ehh doa nie bukan untuk sesetengah owg jer kan tapi untuk semua so x salah kan....semoga gak la koang dapt sambung DIPLOMA INTERGRASI eh... hope sgt korang ley terus belajr tu jer impian ak untuk tgk kwan2 ak berjaya... mybe pas nie kita x ley jumpa dah....untuk sapa2 yang BENCI ak x suka ak jgn isaw kita x akan jumpa lagi dah... korang bt hal korang... t law ka amik tawu kang ader yang ckp ak nie nk lebey dari diowg ka apa ka.. skng nie lantak la korang eh.... mintak maaf dari hujung kaki ke hujung kepala law ak nie ader wat silap ngan korang ak tawu ader yg x maaf kan ak sampai bila pon sbb apa ak x tawu sooo semoga berjaya KAWAN!! ^_^ HEPI ALWYS YAW!!

my abang ^_^

assalamualaikummm hye semuaa... hurm lama gak ak x update blog nie ehh... banyak jgk la benda yang ak nk citer tapi kita citer satu-satu duluu..
ari nie ak nk citer sai abg ak nama dye MUHAMMAD WAFFIY..... sebenarnya kami nie x penah nk rapat selalu sangat gadoh.. sejak die mula bekerja di kota tinggi johor owhhh jauh tuu ujung peta gak la...since tu baru kami berdua mula rapt x gadoh-gadoh mcm dulu-dulu kiranya ley comprami la gak ngan dye nie hahahh ari apa entah dye blik umah...akhirnya dye dpat gak cuti setelh cuti yang dye mintak asyik kena beku jer di atas sebub-sebub tertentu.....

ari ahad petang 10/1/2011 dia dah nk balik selamat jalan abang ku hati-hati la bila memandu dan jangan lupa singgah chers tu carik BABA yang jaga kita masa kecik-kecik dulo...
walaupun kita jauh ingat lah kami dekat umah nie.. bila bertugas tu jaga-jaga sikit hal-hal kedepan kita x tawu kan2

Friday, March 11, 2011

budak- budak baru belajar ^_^

hyee... lama tawu nk belajr buat blog nie pening gakk hurmmm law bukan kerana kawan ak
sowg nie yg ajaq a x dpat la ak nk buat secantik mcm nie huhuhuu
Thankz kwan huhu ^_^ love my blog now walupon x bepara nk compelte abis lagi..

nie la kawan ak yg ak ckap kan tuu waniee
nanty ajaq ak buat lagi eh ak tekan sana tekan sini x menjadi2 jugak jadi mcm hampeh lagi
la huuu mcm na pon  ang ttp kawan ak  ^_^