Sunday, June 26, 2011

memori bersama ^_^









nie semua antara kenangan aku masa aku praktikal... dulu... huuuu 
diowg bawak aku pegi jalan-jalan holiday dekat pagkor wew serius best... aku x kan lupa kenangan manis aku bersama mereka... walupon sesaat  dua sikit pon aku  x kan lupa...
hanya kenangan ini yg akan bawak aku pegi.....terima kasih semua sbb beri sokongan dekat diba selama nie.... dan terima kasih jugak sbb trima dba seadanya... tahan nagan kerenah dba dan x jemu untuk layan dba...
law ader dba wat salah selama nie apunkan dba yepp sbbb kenanagan dba bersama di SSm x akan hilang n x kan luput dlam ingatan selamanya

gunung kinabalu..

bila orang nyanyi or ckap sai gunung kinabalu nie... hati aku tergedik-gedik tercarik-carik....bila ja tnjuk pic gunung tu hati aku tiba-tiba ja jadi hiba mcm nak nagis pon adaa... 


wahh indah sggh ciptaanNYA di dunia ini.... kita patut bersyukur .......malah hati aku pon berbisik untuk pasang niat nk pegi sana teringn sangat2.. serius sabah telah manabat hati ku untuk menjengah kaki ke sana... insyallah ada rezki aku akn sampai jua di sana...


ngee~~ mgkin juga ngan bakal suami aku nnaty sapa tahu kan... kita yang merancang tuhan yang menetukan...


semua org ckp pegi dekat  gunung tu hati kita akan tenaang melihat keindahan ciptaaNYA... sbb tu aku teringn sangat2 nk pegi...


dalam tv ari tu time tu dekat umah ADIRA Af x silap aku... dia tnjuk yg umah dye tu btol2 mgadap gunung kinabalu... cantikk sgt masa tu aku tgkk indahhh.. ngan kabus2 tu sejukk jer wew  serius bestt..




haaa nie la dia gunung kinabalu cantik kann..^_^

x faham!!

hurmmm nape tiba2 tanya mcm tu??? yaaa kita ni mmg kawan besa pon dan x lebey dari tu ponn ... nape perlu dipersoalkan????

aku msj mcm tu bkn tanda nya ku suka or ada hati dekat u.... sooo jgn la salah fahamm... atau u ada cer yg x sedap di dgar dari pendengaran u tu??? law ada just gtawu i ka kan apa ssh....

i x penah nk pk buruk tentang u.. u nk buat apa pon u punya suka la... bukan i ada hak nk halang u...
"WE AR FREND ONLY NOT MORE THAN THAT OK!!"

law ada yg x kena u just mention me n i nk tahu hujung pangkal nya ... yang u nk panas napa??? len kali buat soal edisi siasat dulu.... ok my frend :))

Sunday, June 5, 2011

budak nakal


 haaaa nie antara kawan-kawan aku yang boleh digelar nakal gakk laa.. tapi dalam hati kami masih ada taman la huhu...kami nakal lawak-lawak ja pon comel2 mcm kanak-kanak ribena hehehhe


i like2 pic nie di ambil time kami sudah pegi makan  ngan bos time nie ngah rotate keja laaa....sambil tu pose2 la dulu ngada2 kan... smbil-sambil merapu ... gelak... mkan aiskrim yag kitaorg beli dekat D"Dapur ibuku.. ehh silap2 yg beli tu cuma dayah sowg ya kami ja melebih dok kacau2 dye huhu...


mcm na pon korang semua mmg kawan-kawan sejati aku moga hubungan kita berkekalan ya sampai bila-bila insyallah  ... doakan laa....

afrina


 nie anak angkat aku afrina  hihii EN.Padil sori ehh nie ank dba jugak ehh huhuh pinjam sat nooo shee so cute i like to take pix too nice Muahmuh syg dek na uhuh ....masa mula nk dukung dia fuhhh!! mmg peant gak la berat kot... chuby2 alaaaa tomey bby nie ...... nnty ada masa nnty ak nk pi dekat die lagi la nk pegi lepas rindu hihih time dye bby x beranie nk dukung sbb tecik lagii sekarang da besar sikit ok laaa aku nk pegang x der la isaw sgt kan yer la ank owg kan mn leyy dok wat pandai2 ngeee... nnty law ak da kawen nnty ak nk ank comel n tembam2 mcm nie gak la gebu2 wow  ihih berangan x mau mau ngeee.. nnty teringin gak la nk ader bby twin wahahahaha berangan jauh jer ka nie kan jeng2... mmg terbaik laa




ok lah setakat nie ja ak citer sai afrina nnty ader citer n pix baru ak akan cita n uplod dekat sinie syunk bby tomey2 nie muahmauah ^_^

makan-makan

hari tu kami beruntung sangat-sangat coz bos belanja kitaorag makan aumm sedap kot ... restoren D' Dapur Ibuku menjadi pilihan... hari tu org yg keja x cuka jadi masing-masing kena la rotate untuk bagi semua merasa wow... syok ak law bub mkn i like laa tenkiu  Boss !! ^_^

ari tu tanpa segan silu kami makan bagaikan keluarga sendiri manis sunggah kenangan itu tersemat dekat kepala ak sekarang itu adalah salah satu memori indah semasa aku bekerja disana memang Terbaik la x sia-sia... 

dengan rakan-rakan yang perlbagai ragam dan latah nya mmg ceria laa x der nya nk suram-suram nie... ceria mcm kanak-kanak tadika pon ada semua nya Terbaik laa... korang semua laa kawan-kawan aku.... walupon aku x ramai kawan ngan ada nya diowag disisi aku....ak x pernah rasa sunyi segalanya cukup sempurnaa di mata 



ini lah kenangan sepanjang kami bersama semua nya sentiasa gila camera huhu ^_^ syg korang semua