Saturday, April 9, 2011

final exam!!!

wrghhh!!! exam dah nk dekat ak sempat lagi dok update blog nie pulak uhuhuhu...x per aku nie cuma nk hilangkan tension jer banyak baca jerrr....lama2 otang ak pon kiok jmcm tu jer huhuhu...exam nie ak nk mendoakan semua kwan2 ak dapat jwab dengan elok yer SEMOGA BERJAYA KAWAN.... kepada semua kawan la x der nyer nk pilih2 kawan ehh doa nie bukan untuk sesetengah owg jer kan tapi untuk semua so x salah kan....semoga gak la koang dapt sambung DIPLOMA INTERGRASI eh... hope sgt korang ley terus belajr tu jer impian ak untuk tgk kwan2 ak berjaya... mybe pas nie kita x ley jumpa dah....untuk sapa2 yang BENCI ak x suka ak jgn isaw kita x akan jumpa lagi dah... korang bt hal korang... t law ka amik tawu kang ader yang ckp ak nie nk lebey dari diowg ka apa ka.. skng nie lantak la korang eh.... mintak maaf dari hujung kaki ke hujung kepala law ak nie ader wat silap ngan korang ak tawu ader yg x maaf kan ak sampai bila pon sbb apa ak x tawu sooo semoga berjaya KAWAN!! ^_^ HEPI ALWYS YAW!!

my abang ^_^

assalamualaikummm hye semuaa... hurm lama gak ak x update blog nie ehh... banyak jgk la benda yang ak nk citer tapi kita citer satu-satu duluu..
ari nie ak nk citer sai abg ak nama dye MUHAMMAD WAFFIY..... sebenarnya kami nie x penah nk rapat selalu sangat gadoh.. sejak die mula bekerja di kota tinggi johor owhhh jauh tuu ujung peta gak la...since tu baru kami berdua mula rapt x gadoh-gadoh mcm dulu-dulu kiranya ley comprami la gak ngan dye nie hahahh ari apa entah dye blik umah...akhirnya dye dpat gak cuti setelh cuti yang dye mintak asyik kena beku jer di atas sebub-sebub tertentu.....

ari ahad petang 10/1/2011 dia dah nk balik selamat jalan abang ku hati-hati la bila memandu dan jangan lupa singgah chers tu carik BABA yang jaga kita masa kecik-kecik dulo...
walaupun kita jauh ingat lah kami dekat umah nie.. bila bertugas tu jaga-jaga sikit hal-hal kedepan kita x tawu kan2