Saturday, April 9, 2011

final exam!!!

wrghhh!!! exam dah nk dekat ak sempat lagi dok update blog nie pulak uhuhuhu...x per aku nie cuma nk hilangkan tension jer banyak baca jerrr....lama2 otang ak pon kiok jmcm tu jer huhuhu...exam nie ak nk mendoakan semua kwan2 ak dapat jwab dengan elok yer SEMOGA BERJAYA KAWAN.... kepada semua kawan la x der nyer nk pilih2 kawan ehh doa nie bukan untuk sesetengah owg jer kan tapi untuk semua so x salah kan....semoga gak la koang dapt sambung DIPLOMA INTERGRASI eh... hope sgt korang ley terus belajr tu jer impian ak untuk tgk kwan2 ak berjaya... mybe pas nie kita x ley jumpa dah....untuk sapa2 yang BENCI ak x suka ak jgn isaw kita x akan jumpa lagi dah... korang bt hal korang... t law ka amik tawu kang ader yang ckp ak nie nk lebey dari diowg ka apa ka.. skng nie lantak la korang eh.... mintak maaf dari hujung kaki ke hujung kepala law ak nie ader wat silap ngan korang ak tawu ader yg x maaf kan ak sampai bila pon sbb apa ak x tawu sooo semoga berjaya KAWAN!! ^_^ HEPI ALWYS YAW!!

2 comments:

  1. x pew.. blogger nie bgus..!! kta luahkan sal diri kta... study2 gak.. blogger2 gak,hehhehe...

    ReplyDelete
  2. hahaha skng nie x ley nk update bnyak2 kesah la bz kitt isnin nie lagi terukk exam nyaa

    ReplyDelete