Wednesday, May 11, 2011

merapu bersama kak tie hikhik

hari selasa ak keja petang chser ngan wan waduh2 x keruan da ka law ak berhadapan ngan dia waaaaaa tidak!!!! NO>> NO>> and No!
FULL stop x sgup ak wehh... bkn apa ak cuma kurang pahm sikit ja ngan pagai dye kejap ok kejap x penin ak dibuatnya kuang!!! lama2 ak pon KERo la mcm ginie waaaa tidakk...
pagi tu ak dpat calling dari dye gtaw kta dye demam.. so x dtg keja ak pon mula mgelabah la sapa la nk teman ak nnty... n then baru ak ingat ader kak tie wahhh lega sedia bila dgq nama kak tie hilang  semua nya asa x keruan.. ak lebeh suka law bersama kak tie dari wan haaa paham2 la napa huhuuhu....
berbalik isu tadi dah wan x dtg keja kami berdua pon merapu sampai x ingat dunia gak la huhu... ckp sai tu la sai ni la yang paling penting ckpa sai PJJ opss kalian jagan salah paham cause !!!!
PJJ is mean of  PAK WE JARAK JAUH !!!! awesome hahaha
merapu sampai tahap tu la kami hari tu sampai pukul 11 malam ....
walupon pada hari tu mcm2 kejadian yg berlaku kami ttp CERIA !!!!!
CHILL BeBEh!! yeowwww
nak dijadiak cita nie ak nie x ley tgk makanan bnyak depan mata aku nie kejo lapooo ja x abes2!!! haii mcm na nk kuruss... smapai kak tie pon terpengaruh ngan ak la mkn bnyak mlm tu huhuh cian kak tie sampai penin pala la hari niee .......law ak dok ngan dyah ak ley gak contrl sikit2 sbbb sian dekat dyah dia ckpa nk diet soo ak kena la hormat uhuh.. mcm kak tie tu x payah la diet segak dah mcm tuu.....!!! kak tie law kak tie baca nie mmg TERBAIK!!!! la huhuu mcm na pon dba ttp syg korang ehh  peace!!!
law ak nk cita sai apa yg berlaku pada hari tu mmg penah nk nulis nya so di pendekkan cita kes kami merapu tentang PJJ
mula nya kak tie tertnya2 ak nie PJJ ngan sapa.. so ak pon ngan mula selamba ak pon ckpa la pak we ak tu hanya ak ja yg kenal dia dia x pemah kenal ak lgsung.. msj pon dak ....jumpa apa tah lagii kak tie time tu kebingungan sudah baaaaaa......wah!! terlebeh suda hahha
n then ak pon ckp la yg FIZO OMAR tu pk we ak!!! weeeeeeeeeeee............ kak tie terkejut kbingunan time tu.... gelak sampai x ingt  custumer yg dtg kueng2!! lebeh2 pulak ak niee....jeng2!!!!
 kelakar gler law disaksikan sendiri kejadian malam tu.... law citer niee x baper nk suspen TEROK2 sgt  huhuhuh
so end of the story morry ak nie.... kami akn labelkan PJJ kepada sapa2 yg x dr pkwe mcm kami nie wahhh ye ye ooo jer kan huhuhu....
yehOOOooooo

No comments:

Post a Comment