Tuesday, May 10, 2011

bowling time!!!

haaa hari tu kitaowg pegi men bowling.... dlm pkol 5 lebey mcm tu la ...nk dijadikan cerita.......lepas ak blik ja kerja shif pagi pkol 3 ak tido jap letey besa la.....nama pon keja kan...tertido la kejap dah lpas asare bru nk kuaq gi men bowling ngan member2 len kan......kitaowg dicided tok bkumpul dekat ptronas la mcm besa..... bru kitaowg gerak sekali...wah  mmg best laaa.....pkol bape entah la ak x ingat,,,... ak da sampai dekat ptronas ley patah blik... pegi ley susu cair tok ibu wat kek adoi.... penat gak laa nk kena patah blik pulakkk... x per la lepas tu kita org gerak nek keta dayah pegi men bowling.....dyah , aku  dan akmal nek keta ngan dayh... kak tie nagn unie pulak merempit nek mto ego kak tie wow mengancam hahahahah........
nak dijadikan kesah.... setibanya dekat bowling kgr.....ayah dayah kol soh antaq keta balik sbb nk bwk pi mana entah...katanya blik tkar kereta laa... adoiii dyah ckp dua kali kerja pulak dibuatnya huhuhu........ak pon teman dyah blik lpas tngal akmal pi nek tmpat bowling dulu.... mulanya dyah ckp nk blik amik moto jer laaa... pastu ak pon kata ok jer... tb2 ak terpikir law ak ngan dayah nek moto.. kak tie ngan unie pon nek moto.. akmal mcm na ???.... lpas ka persoalkan dekat dyah ...dyh baru terperasan mmg kami gelak lepas tu mmg serius terlupa dekat dia sian btoll dekat akmal... dyah pon blik tkr kereta.... peugot... entah nk eja pon x reti uhuhu.... keta tu auto pulak tuuu.. dayah ckp dye x bapa nk cekap bwak keta tu tapi ak tgk besa jaa... dyah jagn la bt takot bwak keta tu nnty ak pon sama2 takot uhhu tapi ak x perlu isaw nek ngan dia sbb dye bwk keta ngan cekap huhu...
kami sampai lambat dekat tm[pat bowling tu tapi x pa diowg pon baru ja blik dari beli brang dekat the store jadi masing2 x der la yg tertinggal kan....kami pon berurusan ngan kak yang agak kerek sikit dekt kaunter tu poyo tol meluat gila tgkk buat dia tu mcm boss dok mrah owg x tentu pasl elayy kami x tkot laa. bt apa kami tkot x bt salah pon tpi dok mrah2 custmer kerek gila pompuan tuu..
tiba la adegan kami men bowling posing dulu apa2 hal pon hikhikhik.....syok la dpt men nagn diowg walupon kami emn pon x bape nk pandai sagt men enjoy2  BESTTTT percyalahhh....
TO PetronAS CREW love u aLL .........

No comments:

Post a Comment