Saturday, August 20, 2011

kek lapis..

puasa dah nak abess dahh..

hurmm sekarang nie sibuk dok tolong ibu buat kek lapis... penat gak sbb banyak.. tapi penat lagi ibu sbb dia yang banyak wat keja berbanding saya...sbb nya saya cuma mesin adunan ja hahahahaha.. yang len ibu buat.. bukan x reti nk buat.. law untuk makan sendiri buleyy la nak buat..nie untuk orang buat tempahan.. takot x sedap pulakk...so... baik kita serahkan kepada yang pakar jer kan huhu.. Ibu Anda mmg TERBAEK!!!... sayang ibu muahmauah...

haaa...dalam masa yang sama saya jugak dapat komisen dari ibu sbb tolong amik oder dekat kawan-kawan huhu tapi RM 1 jer untuk setengah kilo.... huuuuu  x pa la janji dapt guk dari x dapat tol x...??

dekat bawah nie dalah hasil kek lapis yang telah dibuat... :)




haaaa... nampak sedap kan... yup-yup mmg sedap tawu...law nak nnty ley la oder di jamin sedap hiiihhi ..
amboi law sbb promo ni cepat sedia haa...

thankz for watchng my story yang x seberapa nak menarik nie huhu pelan-pelan belajar kan..


No comments:

Post a Comment